Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Отслабване според зодиятаАко беше така лесно да се отслабне, просто занимавайки се с физически упражнения или спазвайки диета, повечето от нас вече биха постигнали своите цели. Но какво се случва реално? Губим килограми, за да си ги върнем отново след това. Ако сте опитвали да спазвате някаква диета, със сигурност сте забелязали, че в началото всичко ви се струва просто – излишните килограми се губят бързо, но след това се връщат. И този цикъл се повтаря отново и отново. Защо?
Много често проблемите с излишното тегло са свързани с духовни проблеми. Затова астрологията ще ви бъде от помощ при отслабване. Отслабването според хороскопа е по-лесно, отколкото си мислите.

Всеки Зодиакален знак си има своите особености, които трябва да отчита, за да отслабне. Разберете как вашата зодиакална енергия може да ви помогне да постигнете идеалното тегло.
Съчетанието на традиционните методи за отслабване с особените черти на вашия Зодиакален знак ще бъде ефективен метод за справяне с излишните килограми. И помнете, че не трябва да бъдете излишно строги със себе си, опитвайки се да постигнете целите си. Ако не стане от първия път, това не е повод да се откажете или да се критикувате. Позволете си да опитате отново, като отчетете предишния опит. Всеки от нас изпитва неуспехи от време на време. И започваме всичко отново, постоянстването при постигането на целите ни позволява да постигаме успехи.
Огнените знаци: Овен, Лъв, Стрелец
Вие ставате активни когато животът ви поднася предизвикателства и сте способни да вървите решително към постигането на целите. Ето затова, постигането на желаното тегло е толкова важно за вас. Един от най-големите ви проблеми може би е приема на храна по време на мероприятия, в офиса с колегите или когато сте на гости. Вашият ентусиазъм и стремежът ви да бъдете душата на компанията може да ви подведе. Често, вие сте толкова съсредоточени върху това да направите добро впечатление, че забравяте за диетата. Планирайте всичко за тези мероприятия отрано, заедно с това си напомняйте, че се стремите да отслабнете. Ограничавайте се от калорична храна и избирайте блюда без мазнини и сосове.
Земните знаци: Телец, Дева, Козирог
Проблемът е в това, че когато работата опре до диета, вие сте склонни да правите изключение. За знаците на Земята, когато спазват диета, е важно да не си позволяват емоциите да надделяват над разума, става дума за избора на продукти. Вие може да бъдете така обзети от чувствата си, че да забравите фактите. С други думи, ако сте решили да отпразнувате някакво приятно събития, няма да ви бъдат от полза парче торта или голяма порция, особено, ако искате да отслабнете. Контролирайте се в моментите, когато възниква такава съблазън. Съсредоточете се върху целите си за постигане на идеално тегло и се убедете, че можете да го постигнете.
Въздушните знаци: Близнаци, Везни, Водолей
Вашите способности са на висота, когато става дума да бъдете дисциплинирани и да се ограничавате. В същото време, когато става дума за диета, вие сте склонни да бъдете прекалено строги към себе си. Опитвате се да постигнете съвършенство и това може да ви доведе до разочарование. И в резултат на това, вие си казвате: "Край, предавам се. И сега мога да си хапна една голяма, топла баничка." Тайната на отслабването за вас е проста: по-малко плавила при вас, буквално, ще означават по-добър резултат. Спрете да си поставяте прекалено много правила. Бъдете снизходителни към себе си и си позволявайте понякога изключения: малко сладолед за десерт или две-три блокчета шоколад …
Водните знаци: Рак, Скорпион, Риби
Какво е важно за водните знаци, когато говорим за отслабване? Гмурнете се по-надълбоко, защото това могат да бъдат вашите най-дълбоки емоции, които се опитвате да скриете. Вие наистина сте способни успешно да спазвате диета, с изключение на случаите, когато вашите чувства управляват разума ви. За да отслабнете, опитайте се да говорите за чувствата си, вместо да ядете, заради тях. Ако не можете да спрете да поглъщате чипс или бисквитки, защото сте разстроени, опитайте да опишете чувствата си и защо искате да си доставите удоволствие чрез храна. Ако имате възможност да погледнете емоциите си написани, ще си помогнете да промените шаблоните и в резултат да промените теглото си.