Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

MayaУслуги, които можете да получите:

 

Характеристика на личния ви Хороскоп
Психологична характеристика – това е най-важната част от консултацията с астролог. Ще направя подробен анализ на личността ви и на рожденния ви потенциал – какви заложби имате във всички възможни аспекти – личност, доходи, взаимоотношения с близките, дом, родина, свободно време и деца, работа, задължения, партньорски взаимоотношения, наследства, доходи на партньорите ви, образование, религия, обществено положение, кариера, приятели, обществени организации, изолация, подсъзнание. Пълна характеристика на личността ви, както положителна, така и негативна. Подробен анализ на онова, което ви е дадено и това, за което трябва положите усилия, за да го постигнете. Анализът ще ви позволи да се опознате по-дълбоко, ще ви покаже как реагирате в различните ситуации и как това ви се отразява. Ще бъде анализирана правилната посока на вашето личностно развитие. Ще получите информация къде са предизвикателствата в картата ви, какво бихте могли да доразвиете.

 

Кармична астрология
Тук ще бъде определена основната ви задача в този живот и уроците, които трябва да усвоите. Ще получите подробно тълкуване на кармичните показатели във вашата карта.
За мен като астролог, това е един от най-важните анализи на даден хороскоп, добре е всеки човек да се запознае с него. Това са задачите, поради които сме дошли именно в този момент, в това семейство, в тази обстановка. Трудно бихме се справили, ако не знаем каква е задачата, а след това когато разберем, без значение дали ни харесва или не, добре е да работим по тази задача – само така се развиваме. Това са задачите, които развиват личността в правилната посока. Този анализ проследява връзката на човека с миналите му животи.

 

Прогноза за една година
Ще бъдат определени основните събития и тендеции във вашия живот, за отрязък от една година. Ще бъдат дадени характеристики както на конкретни събития, така и на психологическа и емоционална нагласа. За да има повече конкретика в прогнозата е добре да зададете въпросите, които ви вълнуват.

 

Отговор на конкретен въпрос
Можете да получите отговор на конкретно зададен въпрос. За да бъде отговорът удовлетворяващ трябва да формирате добре въпроса си, да бъде достатъчно конкретен и ясен.

 

Анализ на взаимоотношения
Може да бъде направен подробен анализ на взаимоотношенията между двама души без значение дали са любовни, професионални или от друг тип. Ще разберете как тези отношения биха могли да бъдат дългосрочни и ползотворни, кои са силните страни на това сътрудничество, на какво да наблегнете и разбира се, какво да избегнете. Този анализ е изключително важен с оглед на дългосрочните персперктиви.


Астрология за родители
Родителите ще получат подробна информация за детето си, ще разберат истината за него, какво им предстои, как биха могли да бъдат най-полезни в развитието на детето си – във всички сфери на живота. Ще разберете мотивацията му. Ще ви бъдат дадени конкретни съвети как да се справите и как точно да действайте, за да постигнете желата хармония. Тук може да се добави и характеристика на взаимоотношенията на детето с всеки един от родителите. Ще бъдете информирани какви са дарбите на детето, какво в характера му трябва да бъде толерирано и какво контролирано. Ще разберете как могат отношенията ви да бъдат перфектни.

Когато изберете кой от анализите ви интересува и бихте искали да ви бъде изготвен в контактната форма за връзка в сайта. Ще ви върна отговор до 24ч. и ще ви пиша каква е стойността на услугата, която искате. Срокът за изготвянето е 20 дни.

За изготвяне на личен хороскоп е нужно: точна дата на раждане – ден, месец, година, точен час с минути, място на раждане и име.